Наскільки потрібні візитки

Здавалося б, візитки – один із найнеобхідніших і першочергових предметів для підприємців, компаній чи представників бренду. І це справді так. Проте технологічний прогрес не стоїть на місці, тому в цій статті ми поговоримо про актуальність традиційних паперових візитних карток у світі цифрових технологій та розглянемо сучасні альтернативи.

Популярність візиток у тій чи іншій частині світу різниться, адже деякі країни дотримуються стратегії відмови від паперових носіїв та повного переходу до цифрового простору. А деякі, навпаки, уповільнюють впровадження нових технологій складнощами з документальним оформленням та легалізацією. Так чи інакше, візитки, що є, сьогодні все частіше залишаються вдома, адже вся контактна інформація вміщується в будь-якому сучасному смартфоні – так її зручно зберігати і ділитися з іншими людьми. До того ж, технології NFC і сканування QR дозволяють позбавитися постійного носіння з собою не тільки візиток, а й банківських, бонусних карток. Все це говорить про те, що паперові або пластикові візитки стають все більш застарілими.

Незважаючи на це, вони досі є найпопулярнішим способом передати людині свою контактну інформацію. І навіть з огляду на зростаючу популярність альтернативних цифрових методів візитки ще довгий час будуть лідером. Насамперед, це пов’язано з їх незаперечними перевагами: довговічність, універсальність та різноманітність. Візитки не залежать від заряду батареї, можуть відображати будь-яку інформацію та призначатися для різних категорій людей: колег, клієнтів, знайомих. Проте візитки мають обмежений простір і, відповідно, місткість інформації.

Однак, можливості візиток значно розширилися з появою QR кодів. З їхньою допомогою набагато зручніше давати посилання на сайт, соціальні мережі або linktree, що особливо актуально медійним особам. Більш того, набирають популярність і повністю електронні візитки, які передаються від пристрою до пристрою або більш просунуті візитки з вбудованим чіпом NFC, які поєднують усі переваги друкованих та електронних візитних карток.

У будь-якому випадку, дизайн візитних карток потребує навичок та знань у графічному дизайні. Наша арт-студія спеціалізується на створенні продуманого та елегантного стилю, в якому ви зможете розкрити свої переваги, а також розвивати корпоративний чи особистий бренд. Незалежно від виду візитної картки, вона залишається одним із найбільш затребуваних та популярних елементів рекламної продукції. До того ж, візитки регулярно оновлюються – адже контактна інформація про людину чи компанію змінюється так само часто, як і сама компанія чи людина.

візитівки розплідника британських котів

Читайте також

modal image
modal image