Двічі унікальний герб

Унікальні символи завжди були частиною людей. Це не просто потреба самоідентифікації – це відображення особистості та один із способів самореалізації. І вже близько тисячі років найвищою формою вираження унікальності характеру та досягнень є герби, монограми та емблеми. Однак ці символи не створюються власниками особисто, оскільки це потребує виняткових навичок та знань. Для розробки персональної чи фамільної символіки залучалися професіонали – геральдисти, художники та дизайнери, які об’єднувалися у майстерні, студії та школи.

Лише висококласні фахівці здатні скласти правильну композицію за всіма канонами та законами геральдики та образотворчого мистецтва. Саме такі професіонали працюють у Traditions of Times. Ретельний підхід та багаторічний досвід роботи по всьому світу робить нашу арт-студію найкращою у Європі. Тому замовляючи розробку власного Герба у нас, ви можете бути впевнені, що символ буде правильним і унікальним. Навіть двічі.

Насамперед, оригінальність герба виявляється у його композиції. Саме елементи та фігури символу, взаємодіючи, створюють нематеріальну цінність та відображають характер, досягнення, ідеї, принципи власника. Дотримуючись геральдичних і художніх правил, ми створюємо кілька абсолютно унікальних ескізів різних композиційних рішень, кожне з яких розкриває багатогранність особистості. Після затвердження ескізу починається наступний етап, що показує ще одну унікальність герба – малювання. Команда художників з високою детальністю та художністю малює кожен елемент символу, робить унікальним його виконання. У наших роботах ви не знайдете елементів, що повторюються. Це дозволяє досягти бажаного результату – отримати естетичний та стильний символ, унікальний у кожній лінії.

Готове зображення перетворюється на цифровий формат, створюються електронні макети, адаптовані для широкого застосування. За бажанням, можна замовити у нашій арт-студії виконання готового герба чи монограми на картині, створення фамільного друку чи ювелірних виробів. Це особливо актуально, коли символ робиться у подарунок.

Таким чином, злагоджена робота професіоналів створює символ, який має художню цінність завдяки унікальному виконанню та культурну цінність завдяки унікальній композиції. Але головне, що цей символ матиме велике значення для свого власника. Це – нематеріальна реліквія, що стосується важливих аспектів життя і розкриває особистість людини з різних сторін.

 картина фамільного герба з вовком

Читайте також

modal image
modal image